Team

Eigenaar / Zweminstructeur

 

Moi! Mijn naam is Gert Schuitema. Geboren op 3 augustus 1987 in Oostwold (GN). Inmiddels woon ik alweer een aantal jaren in Leek. Ik ben getrouwd met Jannine en de trotse vader van Jet (2018) en Guus (2020). 

Na mijn VMBO heb ik de opleiding CIOS gevolgd aan het Friesland College, waarvan ze gelukkig een dependance in het mooie Groningen hadden. Hier heb ik mijn zwemleiders diploma's gehaald.

Na het afronden van mijn MBO opleiding heb ik aan de Hanzehogeschool in Groningen Sport Management gestudeerd. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met werkzaamheden als zwemleider bij Zwemschool HIS te Groningen. 


In de zomer van 2007 vond ik bij zwembad Electra in Oldehove mijn eerste echte baan als zweminstructeur. Hier leerde ik uiteindelijk mijn huidige compagnon Lianne kennen. 

 

Daarnaast werkte ik o.a. voor de Gemeente Groningen en aantal andere zwembaden. 

 

In 2015 deed zich de unieke kans voor om een eigen zwemschool op te zetten in Pieterburen. Inmiddels bestaan we dus alweer een aantal jaren. Hier ben ik erg trots op!

 

Mijn sterkte punten: Een nuchtere blik en heel veel geduld. 

Zweminstructeur

 

Marina heeft na haar twaalf maanden durende stage bij onze zwemschool, afgelopen jaar haar diploma Zwemonderwijzer behaald. 


Wij zijn er trots op dat we een door onszelf opgeleide zwemonderwijzer bij ons team mogen voegen.