Een nieuw begin!

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 11:43

Zoals sommigen van jullie inmiddels wellicht via Social Media al hebben vernomen, heeft Lianne besloten om per 1 september afscheid te nemen van Zwemschool Pieterburen. Zij kiest voor meer vrije tijd met haar mooie gezin. Ik begrijp haar beslissing en gun haar natuurlijk het allerbeste. Ik kijk terug op een prachtige samenwerking en ben erg trots op het bedrijf dat we samen hebben opgebouwd. Lianne, bedankt voor alles! We zien elkaar ongetwijfeld nog eens in of rondom Zwembad Electra.

Waar de ene deur dicht gaat... 

Zoals het gezegde luidt: "Waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere open".
Per 1 september 2023 ga ik, ondersteund door mijn team van ervaren instructeurs, alleen verder als eigenaar van Zwemschool Pieterburen. Mocht je nu enigszins in paniek raken? Niet nodig! Verder blijft alles zoals het was. Of eigenlijk, niet álles. Met een pand dat in juni door de brand helaas volledig is verwoest zijn er nog een aantal uitdagingen te overwinnen. Waddengenot heeft mij laten weten zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de bouw van een gloednieuw zwembad. Ik ben vol vertrouwen dat dit allemaal goed gaat komen. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw.

Tijdelijke oplossing

Zwemlessen kunnen blijven aanbieden is natuurlijk mijn eerste prioriteit.  Goed nieuws! 
Per 4 september kunnen we op de vrijdag-, en zaterdagmiddag lessen aanbieden op een vervangende locatie in Groningen. Alle ouders hebben hierover afgelopen week een bericht ontvangen. Natuurlijk begrijp ik dat dit van iedereen wat aanpassingsvermogen, tijd en extra energie vraagt. Toch hoop ik op jullie begrip.  Ik zou jullie willen vragen om uiterlijk aanstaande woensdag door te geven of u hier wel/geen gebruik van wilt maken. Dit kan eenvoudig door te antwoorden op het bericht dat afgelopen week verstuurd is. Uiterlijk op zaterdag 2 september zal de nieuwe groepsindeling bekend gemaakt worden. 

 

Ik kijk uit naar een nieuwe periode. Óok als hier de nodige uitdagingen wachten. 
Vragen? Vragen! 

 

Groet'n,

Gert Schuitema

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marleen Danel
9 maanden geleden

Beste Gert,

Wat mooi dat je nu een locatie hebt gevonden in Groningen om lessen te verzorgen. Hopelijk in de toekomst ook weer in Pieterburen!

Graag zou ik mijn dochter (bijna 5) op de wachtlijst plaatsen. Kun je me vertellen hoe lang die (ongeveer)) is? En welke informatie heb je daarvoor nodig?

Hartelijke groet,
Marleen